Pentru Daniela, cu simpatie….

…. mi-a scris domnul Andrei Plesu nici acum o ora in autograful pe care mi l-a dat la lansarea cartii domniei sale “Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste” in incinta noii librarii Humanitas de pe langa Cismigiu. Care, apropos, si ea s-a lansat cu 2 ore mai devreme.

Lume multa si luminata, l-am vazut pe domnul Patapievici pentru prima data live-  e chiar mai dragutel ca-n poze si se sprijinea modest de-un raft, in picioare – pe domnul Liiceanu, pe domnul care prezinta cartile la protv , nu stiu cum il cheama….. aaaaaaaaaaaa, si cred ca l-am vazut si pe Stefan Liiceanu. Arata super, par negru ca pana corbului si alura exotica. (loooool, era sa scriu erotica:)))))) Nu sunt sigura -sigura ca era el, dar prea semana cu Gabriel Liiceanu sa nu fie baiatul lu’ tata.

Poze meseriase n-am fiindca n-am avut aparatul la mine, ceea ce m-a ofticat, pen’ca am prins o pozitie din care puteam sa dau lovitura, chiar in fata am stat; atat de in fata incat atunci cand domnul Plesu a spus niste chestii la care n-am prea fost atenta,  domnul Liiceanu s-a retras aproape de mine, atat de aproape incat i-am vazut firicelele rosii din albul ochiului. Cred ca nu dormise azi-noapte, poate a stat pe facebook?!

Am niste poze pe telefon, dar inca nu le-am descarcat, da’ nu-i bai, ca erau destui cu aparate pe care scria tot felul de televiziuni, asa ca n-o sa ducem lipsa de imagini pentru posteritate.

Socratica :)

 

Social tagging: > >

3 Responses to Pentru Daniela, cu simpatie….

  1. Benjamin says:

    Liiceanu: i-as deschide si l-as pune sa-mi exilcpe niste chestii pe care nu le inteleg.Apoi as vrea sa stiu ce fantezii sexuale are si ce ii place la o femeie.Apoi as sta de capul lui sa ma ia si pe mine in Japonia cind il viziteaza pe fiul sau pe care eu il consider sexy.Eventual sa-mi faca si lipealaDumnezeu:l-as pune sa ma ia in brate si sa ma mingiie si sa ma lase sa pling , sa ma aline.si sa-mi spuna ce a avut cu indienii din nord america de i-a decimat asa si i-a chinuit.si sa ma faca delfin pentru o zi Maradona: numai daca e ranit sau bolnav, altfel nu.de fapt nu, no way!Kylie Minogue:as trimit-o un etaj mai susAliosha:Oricind, oricum, indubitabil.Cu ce incepem, osul sau mingea?Robert Smith: sa vina si sa-mi cinte o noapte intreaga numai mie

  2. Rolando says:

    1) Da,i-as deschide si l-as inatva sa rida.E crispat ca un manunchi de broccoli,cele 2 puncte pe care si le-a pus pe ”i” i-au martirizat inteligenta 2)Daca Dumnezeul meu ar bate la usa,de 3 ori fireste,Orfan si Stingher,m-as trimite imediat sa-I deschid si,de bucurie,am face dragoste direct in prag,Zeii nu sint buni la pat,nu-I doboara nimic:) 3)Lui Maradona i-as deschide usa si l-as pofti afara,apoi m-as repezi sa-i dau un autograf frumos pe tricou si altul pe bratul norocos,dar,din patriotism local,le-as sterge imediat si le-as conserva pentru Balaci 4) As vrea sa iau masa cu toate scaunele pline ochi.

  3. Missi says:

    A wonderful job. Super helpful infomraiton.

Leave a Reply

.